4 Οκτωβρίου 2018: Τώρα όλοι γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στα PETCITY

0

4 Οκτωβρίου 2018: Τώρα όλοι γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στα PETCITY

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε η αλυσίδα PETCITY με 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα να γιορτάσει από σήμερα έως και τις 4 Οκτωβρίου 2018 την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

385238.1

Το μήνυμα «Αγαπώ τα Ζώα, Σέβομαι το Περιβάλλον» που χαρακτηρίζει την αλυσίδα PETCITY στα 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας για πρώτη φορά αποτυπώνεται με τον πιο όμορφο τρόπο: η εταιρία δημιούργησε για όλους όσους επισκεφθούν τα καταστήματά της ένα βραχιολάκι για να διαδώσουν όλοι στους γύρω τους τόσο την αγάπη τους για τα ζώα, όσο και τον σεβασμό για το περιβάλλον.
Με κάθε αγορά έως και 4 Οκτωβρίου 2018 που είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων όλοι οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το μοναδικό βραχιόλι που εκφράζει τους ισχυρούς δεσμούς με τους πιστούς σας φίλους και το περιβάλλον.
Η αγάπη για τα ζώα και το περιβάλλον διαδίδεται και τώρα βρίσκεται σε κάθε κατάστημα PETCITY το όχημα για να μεταδώσετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους την αγάπη σας για έναν πιο όμορφο κόσμο όπου όλοι μπορούμε να συνυπάρχουμε ιδανικά.
Με αυτόν τον τρόπο τα PETCITY, η Νο1 αλυσίδα για τα κατοικίδια στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες του κλάδου στην Ευρώπη, έχουν ως κύριο στόχο να προετοιμάσουν και τις επόμενες γενιές και να παραδώσουν έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που παρέλαβαν.

Τώρα όλοι μπορούν να αποκτήσουν το βραχιολάκι των PETCITY με το μήνυμα «Αγαπώ τα Ζώα, Σέβομαι το Περιβάλλον»!
Η Εταιρία PETCITY είναι 100% Ελληνική εταιρία, απαριθμεί 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει πάνω από 15.000 προϊόντα, 560 υπαλλήλους και το πιο σημαντικό 2.700.000 ικανοποιημένους πελάτες ετησίως.
www.petcity.gr
Facebook: @petcitygreece
Instagram: @petcity.gr
YouTube: Pet City Greece
Πηγή άρθρου – skai.gr Περιβάλλον

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here