Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση για τους «έφηβους» της τρίτης ηλικίας

0

Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση για τους «έφηβους» της τρίτης ηλικίας

Η νέα δράση εκμάθησης του διαδικτύου για… τους έφηβους της τρίτης ηλικίας που ετοιμάζει το Όλοι Μαζί Μπορούμε σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια

385736.1 Το Όλοι μαζι μπορούμε και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα διεξάγουν δωρεάν σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα για την εκμάθηση του διαδικτύου σε άτομα τρίτης ηλικίας .
Από το Όλοι Μαζί Μπορούμε, ο Γιάννης Σπανολιός τόνισε ότι στόχος της δράσης είναι να συμμετάσχουν στα σεμινάρια οι «έφηβοι» της τρίτης ηλικίας και να καταλάβουν τις ακριβώς σημαίνει διαδίκτυο και πως μπορούν να λειτουργήσουν και να ψυχαγωγηθούν, χωρίς να μείνουν στο παρελθόν.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Μανώλης Σφακιανάκης τόνισε ότι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου οι δήμοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πρέπει να εκδηλώσου το ενδιαφέρον τους και να διαθέσουν από μια τουλάχιστον αίθουσα διδασκαλίας με 35 θέσεις και 35 υπολογιστές.
Η όλη δράση γίνεται με τη συμβολή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΕ) και χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά τους συμμετέχοντες.
Κάθε εκπαιδευτική σειρά θα αποτελείται από δύο διώρα μαθήματα την εβδομάδα επί ένα μήνα.Ο κάθε εκπαιδευόμενος θα παίρνει βεβαίωση σπουδών, αλλά και ένα εγχειρίδιο με βασικούς κανόνες ασφάλειας στο διαδίκτυο που θα προμηθεύονται δωρεάν.
Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here