Χίτλερ εναντίον Λένιν σε εκλογές στο Περού

0

Χίτλερ εναντίον Λένιν σε εκλογές στο Περού

Ο Χίτλερ Αλμπά Σάντσεζ διεξάγει προεκλογική εκστρατεία εναντίον του Λένιν Βλαντιμίρ Ροντρίγκεζ Βαλβέρδε.

384203.1

Όχι δεν είναι… αυτοί
Έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Λένιν στις εκλογές του Περού είναι ο… Χίτλερ. Η σύγκρουση τιτάνων σημειώνεται για το θώκο του δημάρχου της κωμόπολης των Άνδεων Γιούνγκαρ!
Στο Γιούνγκαρ ο Χίτλερ Αλμπά Σάντσεζ διεξάγει προεκλογική εκστρατεία εναντίον του Λένιν Βλαντιμίρ Ροντρίγκεζ Βαλβέρδε.
Ο κ. Σάντσεζ, ο οποίος έχει ήδη υπηρετήσει ως δήμαρχος μεταξύ 2011 και 2014, διεξάγει προεκλογικό αγώνα με σύνθημα: «Είμαι ο καλός Χίτλερ!»
Είπε ότι οι γονείς του δεν γνώριζαν τον ομώνυμο ναζιστή ηγέτη όταν γεννήθηκε – αλλά, αφότου έμαθαν για την απίθανη σύμπτωση, αποφάσισαν να την «αγκαλιάσουν ούτως ή άλλως». Στον πατέρα του άρεσε, είπε, το όνομα, επειδή «ακουγόταν ξένο».
Ο κ. Βαλβέρδε, εν τω μεταξύ, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του… χιτλερικού αντιπάλου του, προσπαθώντας να εμποδίσει την εγγραφή του ως υποψηφίου λόγω της προηγούμενης θητείας του.
Ωστόσο, η απόπειρα αυτή απορρίφθηκε από την εκλογική επιτροπή και οι δύο άνδρες θα περιμένουν τις ψήφους των πολιτών στις 7 Οκτωβρίου.
Αυτά πάντως δεν είναι τα πρώτα περουβιανά ονόματα που προκάλεσαν αίσθηση διεθνώς. Τον περασμένο χρόνο διεθνής με την εθνική ποδοσφαίρου του Περού «χρήστηκε» ο… Οσάμα Μπιν Λάντεν!
Πηγή άρθρου – skai.gr Παράξενα

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here