Το IAME Series Greece στο P.I.C.K. 2018

0

Μπορεί μπροστά μας να έχουμε το καλοκαιρινό διάλειμμα από αγωνιστική δράση, όμως στο IAME Series Greece η προσοχή είναι ήδη στραμμένη στο γεμάτο… γκάζια Φθινόπωρο!

Δεν είναι μόνο ο τελευταίος γύρος της παρθενικής σεζόν διεξαγωγής του θεσμού στην Ελλάδα, που θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου καθώς και ο Παγκόσμιος Τελικός της 14ης Οκτωβρίου στη Γαλλία με τη συμμετοχή 11 διακριθέντων από το δικό μας θεσμό.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα, το Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας, το γνωστό σε όλους μας P.I.C.K., γιορτάζει τα 10 χρόνια του και το IAME Series Greece το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα με τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και φυσικά όλο το ανθρώπινο δυναμικό του, για να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τους αθλητές και τις ομάδες που θα επιλέξουν να αγωνιστούν με τα προϊόντα της IAME.

Οι κατηγορίες που έχουν προκηρυχθεί φέτος στο P.I.C.K. και στις οποίες οι κινητήρες της ΙΑΜΕ γίνονται δεκτοί είναι οι 60 ΜΙΝΙ-60 MINI B, JUNIOR, SENIOR, ΚZ2-KZ3 και X30 Super IAME.

Για τη συναρπαστική κατηγορία X30 Super του IAME Series Greece, αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία στους δρόμους της Πάτρας. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο από τους X30 Super warriors που έχουν συμμετάσχει στους δυο φετινούς αγώνες του θεσμού, όσο και από επιπλέον οδηγούς που θέλουν να αγωνιστούν με τους κινητήρες των 175cc σε αυτή απαιτητική αστική διαδρομή.

IMG_8604-640

Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για το φετινό P.I.C.K. έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 (17.00). Όπως έχει ανακοινώσει η οργάνωση, όσοι αθλητές καταβάλουν την συμμετοχή τους μέχρι και τις 03 Αυγούστου θα έχουν έκπτωση 30%. Στην κατηγορία 60 ΜΙΝΙ-60 MINI B το παράβολο συμμετοχής θα είναι δωρεάν, ενώ και στις υπόλοιπες κατηγορίες, λόγω της επετείου των 10 χρόνων, το παράβολο ασφάλισης προς την ΟΜΑΕ θα είναι δωρεάν για τους οδηγούς που τόσα χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους τον αγώνα.


Πηγή άρθρου – newsauto.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here