Το παρασκήνιο με τις παραγγελίες του Ford GT

0

Αναμένουμε με αγωνία την άφιξη του Ford Mustang Shelby GT500, αλλά οι οπαδοί ψάχνουν για κάτι ακόμα πιο ακραίο. Η Ford θα ανοίξει εκ νέου τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το εντυπωσιακό supercar, το GT, το τέταρτο τρίμηνο του 2018. Τα στοιχεία είναι περιορισμένα, αλλά ένας ιστότοπος αναφέρει ότι η διαδικασία θα είναι ίδια με πριν και η εταιρεία ψάχνει ξανά για πελάτες που θα οδηγούν στην πραγματικότητα το αυτοκίνητο.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Όσοι υποψήφιοι πελάτες απορρίφθηκαν την πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να προσπαθήσουν εκ νέου. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μακρινό πλάνο δεδομένου ότι η Ford έλαβε πάνω από 7.000 αιτήσεις την πρώτη φορά και μόνο οι 500 έχουν εγκριθεί. Η εταιρία έχει εμπλακεί σε αρκετές νομικές μάχες με ιδιοκτήτες GT οι οποίοι παραβίασαν τη συμφωνία να διατηρήσουν το αυτοκίνητο για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η πιο αξιοσημείωτη περίπτωση αφορούσε τον John Cena. Οι όροι του διακανονισμού δεν τηρήθηκαν, ωστόσο το θέμα διευθετήθηκε σύντομα, ενώ η φίρμα ενθάρρυνε τους άλλους ιδιοκτήτες GT να «σέβονται τη σύμβαση». Ένα συγκεκριμένο ποσό που δόθηκε στην εταιρεία από τη συγκεκριμένη περίπτωση δόθηκε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Το GT του Cena δεν ήταν το μόνο που κατέληξε προς πώληση καθώς ένα άλλο μοντέλο δημοπρατήθηκε νωρίτερα φέτος για 1,8 εκατομμύρια δολάρια. Οι λεπτομέρειες εδώ παραμένουν ένα μυστήριο, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της Mecum Auctions υποστήριξε πως υπήρχε “νομικό δράμα” γύρω από αυτό το μοντέλο…

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, ένας εκπρόσωπος της Ford δήλωσε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δεν θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για να καλυφθούν οι πελάτες των οποίων ακυρώθηκαν σε πρώτη φάση οι παραγγελίες τους. Ο εκπρόσωπος επιβεβαίωσε πως η λίστα αναμονής έχει ήδη γεμίσει από άτομα που βρίσκονταν στον πρώτο γύρο υποψηφίων.


Πηγή άρθρου – newsauto.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here