Το νέο Land Rover Discovery Sport θα έχει και υβριδική έκδοση

0

Η Land Rover βρίσκεται ήδη σε φάση δοκιμών του ανανεωμένου Discovery Sport που αναμένεται στις αρχές του 2019 και μεταξύ άλλων θα έχει και υβριδική έκδοση.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Πρόκειται για την καθιερωμένη για κάθε μοντέλο ανανέωση στο μέσο της καριέρα του καθώς έχουν ήδη περάσει πέντε χρόνια από την παρουσίαση της τρέχουσας γενιάς του Discovery Sport.

Μαζί με τις αισθητικές αλλαγές το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει και ορισμένες τροποποιήσεις στο πάτωμα προκειμένου να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος για την τοποθέτηση των μπαταριών Ιόντων-Λιθίου της υβριδικής έκδοσης. Η παρουσία τους δεν θα επηρεάζει τη λειτουργικότητα ή τους χώρους του αυτοκινήτου ενώ θα είναι τοποθετημένες χαμηλά ώστε να μην υπάρχει αρνητικός αντίκτυπος στο κέντρο βάρους και στην οδική συμπεριφορά.

Ο ηλεκτροκινητήρας της υβριδικής έκδοσης θα συνεργάζεται με έναν τρικύλινδρο κινητήρα εσωτερική καύσης ενώ οι συνολικές εκπομπές ρύπων της συγκεκριμένης έκδοσης δεν θα ξεπερνούν τα 45 g/km.

Εκτός πάντως από την προσθήκη της υβριδικής έκδοσης το ανανεωμένο Land Rover Discovery Sport θα έχει βελτιωμένη ηχομόνωση και μειωμένους αεροδυναμικούς θορύβους, αναβαθμισμένο ποιοτικά εσωτερικό, ενώ θα είναι ωφελημένο και από την παρουσία των σύγχρονων τεχνολογιών ασφάλειας και άνεσης της JLR.


Πηγή άρθρου – newsauto.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here