Το ηλεκτρικό concept car της Gyon

0

Δεν υπάρχει έλλειψη ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Κίνα χαρακτηριστικό παράδειγμα η Gyon που πρόκειται σύντομα να αποκαλύψει το πρώτο της μοντέλο στο Λος Άντζελες τον επόμενο μήνα. Το ανώνυμο προς το παρόν μοντέλο υπόσχεται να είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο υψηλής απόδοσης το οποίο θα διαθέτει προηγμένη αυτόνομη τεχνολογία.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Η εταιρεία διατηρεί σιγή ιχθύος για το τι κρύβεται κάτω από το καπό, αυτό που έχει επιβεβαιωθεί προς στιγμή είναι πως το τολμηρό σχέδιο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της οικογένειας Gaffoglio Metalcrafters, Inc. Το GFMI πρόκειται να είναι σύμφωνα με τη φίρμα το “κορυφαίο concept car στον κόσμο “. Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία βοήθησε στην παραγωγή πρωτοτύπων όπως τα Audi Cross Cabriolet Quattro, Chrysler ME 4-12, Dodge Demon και Jeep Gladiator – μεταξύ των αμέτρητων άλλων. Ενώ αυτό είναι ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, η teaser εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά. Ωστόσο, το αυτοκίνητο θα έχει αεροδυναμικό σχεδιασμό με μυώδη οπίσθια φτερά. Η εικόνα υποδεικνύει επίσης ότι το μοντέλο θα μπορούσε να έχει ένα ξεχωριστό στήριγμα που να συνδέει την οροφή με τα πίσω φτερά.

Η Gyon διέρρευσε μερικές αρχικές προδιαγραφές. Σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία, το μοντέλο θα είναι σε θέση να επιταχύνει από 0-100 km/h σε 4 sec ή και λιγότερο ενώ θα υιοθετεί αυτονομία που θα προσεγγίζει τα 700 km. Το αυτοκίνητο θα έρθει επίσης με ένα “έξυπνο λειτουργικό σύστημα” και το πιο προηγμένο σύστημα αυτόνομης οδήγησης στον κόσμο.” Λίγα είναι γνωστά για το τελευταίο, αλλά η εταιρεία λέει ότι η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης θα παρέχεται από τη Bosch. Ενώ η Gyon είναι μια νέα μάρκα, η εταιρεία υποστηρίζεται από τη SiTech, η οποία θεωρείται ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες ηλεκτρικών οχημάτων της Κίνας. Η Gyon σημείωσε επίσης ότι θα δεσμευτεί να “προσφέρει ηλεκτρικά οχήματα σχεδιασμένα με βάση την προχωρημένη τεχνολογία για τη νέα γενιά παγκόσμιων πελατών”.


Πηγή άρθρου – newsauto.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here