Το «αντίο» της F1 στον Marchionne

0

Η είδηση του θανάτου του Sergio Marchionne έχει συγκλονίσει τον κόσμο της αυτοκίνησης αλλά και των αγώνων, καθώς μέσω του ρόλου του ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari, τα τελευταία χρόνια είχε ενεργή συμμετοχή και στα τεκταινόμενα της Formula 1.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Δεδομένου αυτού, λίγες ώρες μετά τα δυσάρεστα νέα, η Liberty Media που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εξέδωσε ανακοίνωση. Σε αυτή, ο Πρόεδρος και CEO της Formula 1, Chase Carey, περιγράφει τον Ιταλοκαναδό μάνατζερ ως «ηγέτη αλλά και φίλο».

Αναλυτικά η δήλωση του Carey ανέφερε:

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από το θάνατο του Sergio Marchionne. Ήταν ένας σπουδαίος ηγέτης, όχι μόνο σε ότι αφορούσε στο ρόλο του στη Formula 1 αλλά και γενικότερα στον κόσμο της αυτοκίνησης και την επιχειρηματική κοινότητα παγκοσμίως.
Ηγήθηκε με πάθος, ενέργεια και ενέπνευσε όσους βρίσκονταν γύρω του. Η συνεισφορά του στη Formula 1, δεν μπορεί να καταμετρηθεί. Όμως παράλληλα, ήταν ένας αληθινός φίλος για όλους μας και θα μας λείψει πολύ. Σε αυτή τη δύσκολη ώρα, παραθέτουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του».

“Sergio Marchionne’s contributions to Formula 1 are immeasurable” – Chase Carey, Chairman and CEO of Formula 1 https://t.co/Lrb5Wd3eay

— Formula 1 (@F1) July 25, 2018


Πηγή άρθρου – newsauto.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here