Συνέντευξη τύπου για το DGR 2018

0

Συνέντευξη τύπου για το DGR 2018Έτοιμοι να φορέσουν κουστούμια

Το 2017, σε 92 χώρες και 582 πόλεις στο κόσμο, χιλιάδες μοτοσυκλετιστές έβαλαν τα «καλά τους» και οδήγησαν με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική κατάθλιψη.

Η προσπάθεια αυτή συγκέντρωσε το ποσό των 4,82 εκατ. δολαρίων και προσφέροντάς το στο μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα “THE MOVEMBER FOUNDATION” έδειξαν προς πάσα κατεύθυνση τη διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο που βλέπουν και αντιμετωπίζουνσήμερα οι μοτοσυκλετιστέςπαρόμοια κοινωνικά φαινόμενα.

Φέτος στην Ελλάδα -και συγκεκριμένα στην Αθήνα- θα δώσουμε και εμείς ένα δυναμικό παρόν σε αυτό το παγκόσμιο event και για το λόγο αυτό η εκδήλωση DGR 2018 ενώνει την προσπάθειάτης με τη διοργάνωση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας» και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, προετοιμάζοντας μια μοναδική εκδήλωση που θα κάνει αίσθηση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/9 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Triumph, ο διοργανωτής του DGR Αthens Λουκάς Μέξης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους σχετικά με το σκοπό του event, δημιουργώντας αίσθηση τόσο με το πάθος όσο με το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Όλα θα συμβούν στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00. Εσείς απλά πάρτε τη μοτοσυκλέτα και το κράνος σας, ντυθείτε με το στυλ που ταιριάζει σε μια εκδήλωση για πραγματικούς τζέντλεμεν και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα.

Gallery

GDS 2018

  • Previous Next

Πηγή άρθρου – motomag.gr το Νο1 Ελληνικό περιοδικό μοτοσυκλέτας

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here