Στο προεδρικό ο πρωθυπουργός. Ταυτόχρονο διάγγελμα Τσίπρα – Ζάεφ στις 19.30

0

Στο προεδρικό ο πρωθυπουργός. Ταυτόχρονο διάγγελμα Τσίπρα – Ζάεφ στις 19.30

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.. Στις 6 το ραντεβού Τσίπρα – Παυλόπουλου

375892.1

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Στις 6 το απόγευμα, ορίστηκε το ραντεβού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, για να τον ενημερώσει για τη συμφωνία.
Προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά και επιβεβαίωσε την επίτευξη συμφωνίας.
«Τι άλλο θα είχα να πω με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» σημείωσε;
Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας θα επικοινωνήσει με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ..
Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα για τη συμφωνία που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές για την ονομασία των Σκοπίων, συμβολικά, στις Πρέσπες, το Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες. Το διάγγελμα έχει προγραμματιστεί για τις 19.30 ώρα Ελλάδος, ενώ την ίδια ώρα, διάγγελμα έχει προγραμματίσει και ο Ζόραν Ζάεφ.

Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here