Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Haas

0

Μπορεί τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Haas F1 να είναι προγραμματισμένα για το απόγευμα της Κυριακής (26 Φεβρουαρίου), ωστόσο αυτό μας «συστήθηκε» ένα 24ωρο νωρίτερα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1, [email protected])

Η αμερικανική ομάδα βρίσκεται ήδη στην πίστα της Βαρκελώνης, εκεί που θα κάνει την παρουσίαση αλλά και που διεξάγεται το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Μαρτίου.

Όμως εκμεταλλεύτηκε τη μία εκ των δύο ημερών που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο κινηματογράφησης. Σε αυτή υπάρχουν δύο περιορισμοί: η χρήση demo ελαστικών της Pirelli και ο όριο 100 χιλιομέτρων.

Μία πρώτη ματιά στη VF-17 δείχνει πως η ομάδα του Gene Haas έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά στο σχεδιασμού του δεύτερου μονοθεσίου F1 της ιστορίας της, με ελκυστικό πρόσθιο μέρος, άλλο ένα μεγάλο κάθετο πτερύγιο πάνω από το κάλυμμα του κινητήρα και εξαιρετικά συμπυκνωμένο πίσω μέρος.

Οδηγοί της Haas F1 το 2017 θα είναι οι Romain Grosjean και Kevin Magnussen, ενώ θα χρησιμοποιεί υβριδικές μηχανές της Ferrari. Και μάλιστα, σε αντίθεση με τη Sauber, θα έχει στη διάθεσή της τις φετινές!

Πηγή άρθρου – newsauto.gr Νέα για το αυτοκίνητο

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here