Πρωτιά για την εφαρμογή Traveler Rights GR App

0

Πρωτιά για την εφαρμογή Traveler Rights GR App

Ενημέρωση για ταξιδιώτες με ένα κλικ στο κινητό

383863.1

Οι ταξιδιώτες επιβράβευσαν την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ για τις πρωτοπόρες υπηρεσίες που προσέφερε αυτό το καλοκαίρι μέσω της εφαρμογής TravelerRights TravelerRights GRApp, για κινητά τηλέφωνα, όπου με ένα κλικ έλαβαν άμεση και αποτελεσματική ενημέρωση για τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες της χώρας μας.
Η συγκεκριμένη εφαρμογή απέσπασε το χρυσό (gold) βραβείο στην κατηγορία Mobile Εφαρμογές για Λιανεμπόριο και Καταναλωτές, στα Mobile Excellence Awards 2018, που διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά από την BoussiasCommunications.
Με την νέα αυτή καινοτόμα εφαρμογή της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα με ένα κλικ στο κινητό τους να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους αλλά και για ένα πλέγμα δωρεάν πληροφοριών για την άμεση εξυπηρέτησή τους.
Και αυτό διότι η εφαρμογή “Traveler Rights Gr”, ανά πάσα στιγμή ενημερώνει μέσω του κινητού του τηλεφώνου τον ταξιδιώτη στην Ελλάδα για τα δικαιώματά του στις αγορές, τα ακτοπλοϊκά ταξίδια, τα αεροπορικά ταξίδια, τα ταξιδιωτικά έγγραφα, τα τέλη περιήγησης, τη διαμονή του σε ξενοδοχεία, το συνάλλαγμα και πολλά ακόμα.
Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να υποβάλει άμεσα τα ερωτήματά του ή ακόμη και τις καταγγελίες του μέσω συγκεκριμένης λειτουργίας σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα καταναλωτικής φύσεως, μέσω μηνύματος Έκτακτης Ανάγκης με GPS Tracking (SOS message).
Παράλληλα, λειτουργεί και τηλεφωνικός κατάλογος τουριστικών υπηρεσιών (Αεροδρόμια, Λιμάνια, Τουριστική Αστυνομία, Πρεσβείες κ.α.) που έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, διευθύνσεις, e-mail, url).
Η εφαρμογή καλύπτει κάθε ταξιδιώτη που φτάνει στην χώρα μας καθώς είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες (Ελληνικά & Αγγλικά) και σχεδιασμένη για συσκευές ANDROID και iOS.
Το χρυσό βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος της Ε.Ε.Κ.Ε. κα Ιωάννα Καρανδινάκη η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας προχωράει δυναμικά μπροστά με σύγχρονα μέσα και επίκαιρη σκέψη.
Σύμφωνα με την κ. Καρανδινάκη στρατηγική επιλογή της Ένωσης είναι η συνέχιση τέτοιου είδους καινοτομιών και σε άλλους καταναλωτικούς τομείς, θεωρώντας ότι αυτές οι πρωτοβουλίες θα δώσουν το στίγμα της επόμενης ημέρας για το καταναλωτικό κίνημα .

Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here