Παπαγγελόπουλος: Αγωνία Πολάκη με μπρουτάλ τρόπο για απονομή δικαιοσύνης

0

Παπαγγελόπουλος: Αγωνία Πολάκη με μπρουτάλ τρόπο για απονομή δικαιοσύνης

Παρεξηγήθηκαν κατά τον ίδιο οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας περί «φυλάκισης» πολιτικών για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες εκλογές. «Έστω και με μπρουτάλ τρόπο αγωνιά για την τιμωρία των ενόχων», σχολίασε.

386563.1 Στο πλευρό του Παύλου Πολάκη για τη θύελλα αντιδράσεων που πυροδότησαν οι δηλώσεις του περί «φυλάκισης» πολιτικών για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες εκλογές, στρατεύτηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος από τη Βουλή, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά.
Αγωνία για την απονομή δικαιοσύνης κι όχι πρόθεση πολιτικών διώξεων, εξέφραζε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κατά τον αναπληρωτή Υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος υπερασπίστηκε τον κ. Πολάκη απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης και ιδίως του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη, που είχε σχολιάσει νωρίτερα ότι «ούτε οι φανταστικές φυλακές σας σώζουν, ούτε οι φανταστικές διώξεις. Ο Βασιλιάς θα πέσει γυμνός».
«Μήπως έχει παρεξηγηθεί; Μήπως δεν εκφράζει πρόθεση πολιτικών διώξεων, αλλά αγωνιά έστω με μπρουτάλ τρόπο για την απονομή δικαιοσύνης και την τιμωρία ενόχων; Εγώ έτσι το ερμηνεύω ότι εκφράζει την αγωνία του για την απονομή δικαιοσύνης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγγελλόπουλος κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την υποβολή πόθεν έσχες στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής.
Με την αναφορά του αυτή πάντως αναζωπύρωσε τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, αφού στους διαδρόμους της Βουλής, σχολιαζόταν ότι και ο ίδιος κινείται στη γραμμή του κ. Πολάκη περί «φυλακίσεων» αλλά με πιο εύσχημο και προσεκτικό τρόπο.
Την ίδια ώρα, επιχειρώντας να αποκρούσει τα αντιπολιτευτικά πυρά για τη νέα επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ Ομονοίας, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Απόλυτη τάξη και ασφάλεια υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία».
«Μπρουτάλ τρόποι Πολάκη σε δημοκρατίες (…) σε μια ευνομούμενη πολιτεία δεν μπορεί να υπάρχουν. Έγινε κι από άλλους αυτό, ή σεβόμαστε την ανεξαρτησία στη δικαιοσύνη ή όχι, και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here