Ομάδα με κανόνες στρατού θέλει να φτιάξει ο Μπερλουσκόνι στην Μόντσα

0

Ομάδα με κανόνες στρατού θέλει να φτιάξει ο Μπερλουσκόνι στην Μόντσα

Επιθυμία του Μπερλουσκόνι είναι να έχει μόνο ιταλούς παίχτες. Απαγορεύονται τα έξαλα κουρέματα, τα υπερβολικά τατουάζ και τα παράξενα σκουλαρίκια. «Θέλω κάτι διαφορετικό από το σημερινό ποδόσφαιρο», είπε ο «καβαλιέρε».

385449.1

AP Photo/Darko Vojinovic
Αυστηρούς κανόνες επιβάλει στους ποδοσφαιριστές της Μόντσα ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σημειώνοντας πως μάλιστα πως θέλει η ομάδα να αποτελείται εν τέλει μόνον από ιταλούς αθλητές.
Ο «καβαλιέρε» αποφάσισε να απαγορεύσει τα υπερβολικά χτενίσματα, μούσια και τατουάζ στους παίκτες της ομάδας, τους οποίους κάλεσε να είναι υποδείγματα με τη συμπεριφορά τους.
«Με τον Αντριάνο Γκαλιάνι έχουμε στο μυαλό μας ένα ειδικό πρόγραμμα για τη Μόντσα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα που θα αποτελείται μόνο από Ιταλούς», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.
«Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν φυσιολογικά κουρέματα και να είναι παραδείγματα με τη συμπεριφορά τους. Θα έχουμε ειδικό κομμωτή στην ομάδα για να τους περιποιείται τα μαλλιά εντελώς δωρεάν».
Από εκεί και πέρα, ο «Καβαλιέρε» συνέχισε να ρίχνει… βόμβες αναφορικά με τους κανόνες που θα θεσπίσει στην ομάδα.
«Δεν θέλω να έχουν υπερβολικά μούσια και τατουάζ! Επίσης να μην φορούν… περίεργα σκουλαρίκια. Πρέπει να είναι παραδείγματα και με τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο. Να συμπεριφέρονται ως τζέντλεμεν στον διαιτητή. Επιπροσθέτως, αν τους ζητηθεί αυτόγραφο, να μην κάνουν σκίτσα. Να γράψουν με καθαρά γράμματα το ονοματεπώνυμό τους. Να ντύνονται καλά και με σωστό τρόπο. Θέλω κάτι διαφορετικό από το σημερινό ποδόσφαιρο».
Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here