Μια νέα υπηρεσία αυτοκινήτων από τη Mercedes στις Η.Π.Α.

0

Η Mercedes-Benz ξεκινά ένα νέο project, το οποίο ονομάζεται Mercedes-Benz Collection. Πρόκειται για μία υπηρεσία που παρέχει στους πελάτες-συνδρομητές πρόσβαση όχι σε μόνο ένα αυτοκίνητο, αλλά σε μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων της αυτοκινητοβιομηχανίας.
ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Η εφαρμογή αυτή θα ξεκινήσει αρχικά σε δύο πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, το Νάσβιλ και τη Φιλαδέλφεια και θα προσφέρεται σε τρεις κατηγορίες, που ονομάζονται Signature, Reserve και Premier.

Η εγγραφή φαίνεται αρκετά απλή. Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής στη συσκευή σας (είτε σε Apple είτε σε Android), να εισάγετε τα στοιχεία σας και τις λεπτομέρειες πληρωμής, να επιλέξετε ένα πρόγραμμα εγγραφής και να ανεβάσετε μια φωτογραφία της άδειας οδήγησης. Μόλις εγκριθεί, σας παραδίδετε το επιλεγμένο αυτοκίνητο.

Όποτε ο συνδρομητής είναι έτοιμος, μπορεί απλά να παραγγείλει ένα διαφορετικό όχημα που θα παραδοθεί την επόμενη μέρα. Ανάλογα με την επιλεγμένη κατηγορία και την τοποθεσία, οι τιμές συνδρομής κυμαίνονται μεταξύ 1,095 και 2,995 δολαρίων το μήνα, καθώς και μια χρέωση ενεργοποίησης 495$.

Μπορεί κανείς να νοικιάσει ένα AMG GT-R ή μία Maybach S560 για κάποιο διάστημα. Βασικό προτέρημα που προσφέρει το πρόγραμμα εγγραφής είναι η ευελιξία. Οι συνδρομητές μπορούν να αλλάξουν αυτοκίνητα και να επιλέξουν ανάμεσα σε sedan, coupe, SUV ακόμα και μοντέλα απόδοσης AMG, κατόπιν αιτήματος.

Επίσης, στην τιμή περιλαμβάνεται 24ωρη υπηρεσία οδικής βοήθειας, συντήρησης και ασφάλισης. Σημαντικό είναι και το γεγονός πως δεν χρειάζεται ποτέ να πας σε μια αντιπροσωπεία, αφού σου έρχονται στο σπίτι σου.

Αντίστοιχα προγράμματα, όπως αυτό της Mercedes, έχουν οι BMW, Cadillac, Lincoln, Lexus και Volvo στις Η.Π.Α.

mercedes-app-b640 mercedes-app-c640 mercedes-app-d640


Πηγή άρθρου – newsauto.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here