Με μεγαλύτερη αυτονομία το ανανεωμένο BMW i3

0

Προς τα τέλη του έτους η BMW θα μας παρουσιάσει το ανανεωμένο i3, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά και μια ισχυρότερη έκδοση στην γκάμα του.

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας ([email protected])

Όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές εικόνες, η BMW δοκιμάζει ήδη την ανανεωμένη version του i3 που θα λανσαριστεί στις αγορές στο τέλος του 2017 (ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης). Το πλήρες ηλεκτρικό γερμανικό μοντέλο θα έχει ανασχεδιασμένη μάσκα και φωτιστικά σώματα, ενώ αναβαθμίσεις θα υπάρξουν και στο εσωτερικό του όπου θα τοποθετηθεί ένα νέο σύστημα infotainment. H BMW θα δώσει βαρύτητα στην αυτονομία των μπαταριών με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι το ανανεωμένο i3 θα μπορεί να διανύσει ακόμα και 400 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση.

Τέλος, οι Γερμανοί φαίνεται ότι θα επεκτείνουν την γκάμα του μοντέλου με μια ακόμα έκδοση, που θα έχει την κωδική ονομασία «i3S». Στη συγκεκριμένη, ο ηλεκτροκινητήρας θα έχει αυξημένη ισχύ, σε σύγκριση με τους 170 ίππους της συμβατικής version που γνωρίζουμε, και θα είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη καλύτερες επιδόσεις (αυτή τη στιγμή το μοντέλο χρειάζεται 7,3 sec για να επιταχύνει στα 100 km./h από στάση).

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here