Με δάκρυα στα μάτια – μεγάλη ανταπόκριση για τα 300 δωρεάν αυτοκίνητα

0

Η απόφαση της Kosmocar να διαθέσει άμεσα και δωρεάν 300 αυτοκίνητα για δύο μήνες σε όσους καταστράφηκε το όχημά τους στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική, προκάλεσε αίσθηση. Και ήδη, μετά την πρώτη ημέρα αυτής της πρωτοβουλίας, έχουν διατεθεί 150 οχήματα!

Υπενθυμίζουμε πως ο εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να στηρίξει τους κατοίκους ή επισκέπτες των πληγεισών περιοχών, των οποίων το όχημα καταστράφηκε από τις πυρκαγιές.

Οι ιστορίες που έχουν ήδη ακούσει οι εκπρόσωποι της Kosmocar στο τηλεφωνικό κέντρο που στήθηκε για αυτή την ενέργεια, ήταν ανατριχιαστικές. Και είναι σαφές πως τα σημάδια από αυτή την ανείπωτη τραγωδία θα παραμείνουν ανεξίτηλα.

Πρέπει όμως να σημειωθεί, πως παρότι υπήρχαν περιπτώσεις όπου κάποιες οικογένειες μπορούσαν να αιτηθούν περισσότερων του ενός οχήματος, δεν το έκαναν, αποσκοπώντας στο να μπορέσουν μέσω αυτής της προσφοράς να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες όσο γίνεται περισσότερων άτυχων ιδιοκτητών.

Ευτυχώς όμως, τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες όπως η συγκεκριμένη έδειξαν και δείχνουν το ανθρώπινό τους πρόσωπο. Αν είστε ανάμεσα στους άτυχους που έχασαν τα οχήματά τους, μπορείτε να απευθυνθείτε στην τηλεφωνική γραμμή 210-9981131, ώρες 09.00-17.00, και να προχωρήσετε τις διαδικασίες της σχετικής αίτησης. Απαραίτητα είναι πέραν των προσωπικών πιστοποιητικών, τα έγγραφα της πυροσβεστικής που επιβεβαιώνουν πως το εν λόγω όχημα συγκαταλέγεται σε αυτά που καταστράφηκαν στις πυργκαγιές.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών φέρεται να σκοπεύει να καλύψει όλους τους ιδιοκτήτες που έχασαν τα οχήματά τους στην πύρινη κόλαση της Αττικής, ακόμα κι αν δεν είχαν ασφάλεια πυρός.


Πηγή άρθρου – newsauto.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here