Λαγκάρντ: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται «κούρεμα»

0

Λαγκάρντ: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται «κούρεμα»

Reuters: «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται «κούρεμα» χρέους, πρέπει να κοιτάξουμε τα επιτόκια και τις ωριμάνσεις των δανείων», εκτιμά, η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

339668.1 «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται «κούρεμα» χρέους, πρέπει να κοιτάξουμε τα επιτόκια και τις ωριμάνσεις των δανείων», εκτίμησε η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, κατά τη συνάντησή της με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Όπως μετέδιδε η Deutsche Welle, από τη συνάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου με την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, δεν αναμενόταν να προκύψει κάποια νέα ρύθμιση, πέραν των όσων έχουν ήδη συμφωνηθεί, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.
Το ΔΝΤ, θα εξακολουθήσει να συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα, για την ώρα, ενώ οι διαβουλεύσεις του ελληνικού χρέους μεταφέρονται για μετά το 2018, γράφει η Die Welt. Όπως δήλωσε και σε συνέντευξή της στο ARD, «είμαστε πολύ πιο σίγουροι μετά την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα».
Στην ατζέντα της συνάντησης Μέρκελ-Λαγκάρντ, βρέθηκαν, επίσης, επίκαιρα θέματα της γερμανικής προεδρίας, στην ομάδα των G20.

Σχετικά Άρθρα

  • Σε εξέλιξη η συνάντηση Μέρκελ-Λαγκάρντ

Άρθρα που παραπέμπουν εδώ

  • Τσακαλώτος: Οι φήμες για το θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές
  • «Η Μέρκελ αποχαιρετά αθόρυβα τη λιτότητα»

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here