Κλήρωση UEFA, Μπέντο: Είναι πιο δύσκολη τώρα η δουλειά μας

0

Την Μπεσίκτας έχρισε ως φαβορί για την πρόκριση ο Πάουλο Μπέντο, αναφερόμενος στην κλήρωση για τους «16» του Europa League που έφερε αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό με την τουρκική ομάδα.
«Γνωρίζαμε ότι η κλήρωση θα είναι δύσκολη ό,τι κι αν συνέβαινε. Μας έτυχε ένας αντίπαλος ιδιαίτερα δυνατός. Είναι μία ομάδα που ξεκίνησε από το Champions League και που στην προηγούμενη φάση νίκησε και στα δύο παιχνίδια. Διαθέτει ποιοτικούς, γρήγορους και επιθετικούς παίκτες, ενώ είναι πρωταθλήτρια στην Τουρκία. Φέτος διεκδικεί και πάλι τον τίτλο και η δουλειά μας θα είναι πιο δύσκολη σε σχέση με την προηγούμενη φάση. Θα πάμε εκεί με όλες μας τις δυνάμεις και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτή τη φάση. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που θεωρείται φαβορί, όμως αυτό θα πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας χωρίς να σκεφτόμαστε τον τίτλο του φαβορί, που έχουμε δει πολλές φορές ότι δεν σημαίνει κάτι».
Αναφερόμενος στον φιλικό των δύο ομάδων το περασμένο καλοκαίρι, σχολίασε: «Η γνωριμία μας με την Μπεσίκτας δεν θα μείνει σε εκείνο το παιχνίδι. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά σε σχέση με το φιλικό του καλοκαιριού και ειδικά για τη δική μας ομάδα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να μάθουμε περισσότερα για την Μπεσίκτας, από το να σταθούμε στο τι έγινε σε ένα φιλικό παιχνίδι. Όπως κάνουμε κάθε φορά, θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα τον αναλύσουμε. Θα δούμε ποια είναι τα αδύναμα σημεία που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, ποια είναι τα δικά μας δυνατά σημεία και με αυτό τον τρόπο θα προετοιμαστούμε για αυτά τα παιχνίδια».

Πηγή άρθρου – madata.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here