ΚΚΕ: Πρόκληση για τους δεκάδες νεκρούς η προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών

0

ΚΚΕ: Πρόκληση για τους δεκάδες νεκρούς η προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ τονίζει πως τα κροκοδείλια δάκρυα πάνω στα αποκαΐδια της καταστροφικής πολιτικής τους δεν πείθουν κανένα.

379574.1

«Πρόκληση» για τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες χαρακτήρισε το ΚΚΕ την προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «να συγκαλύψει, με κυνικό και απαράδεκτο τρόπο, τις τεράστιες ευθύνες της για το έγκλημα στην Ανατολική Αττική».
Η κυβέρνηση, λέει το ΚΚΕ, δεν απαλλάσσεται ούτε λόγω της “κλιματική αλλαγής”, ούτε λόγω κάποιου πιθανού σχεδίου εμπρησμού, καθώς έχει διατηρήσει τη διαχρονική εμπρηστική πολιτική της υποχρηματοδότησης και των τεράστιων ελλείψεων στον τομέα της δασοπροστασίας και πυρόσβεσης, παρά το ότι οι υπουργοί της διαβεβαίωναν το Μάη, απαντώντας σε ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή, ότι ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές!
Το ΚΚΕ προσθέτει σε ανακοίνωσή τους πως σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και η αποδεδειγμένη, πλέον, αναποτελεσματικότητα υλοποίησης ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτων και άκρως επικίνδυνων καταστάσεων και της συνεχούς επικαιροποίησής του, με βάση τις εξελισσόμενες συνθήκες.
Ο Περισσός αναφέρει ότι τα όσα, με περίσσιο θράσος, τολμούν να ξεστομίσουν περί ατομικής ευθύνης και αυθαιρεσίας, μοναδικό στόχο έχουν να κρύψουν τις ευθύνες τους.
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ κλείνει λέγοντας πως τα κροκοδείλια δάκρυα πάνω στα αποκαΐδια της καταστροφικής πολιτικής τους δεν πείθουν κανένα.

Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here