Καρολίνα:Κράτησε τη νεκρή μητέρα της στο σπίτι για να δει τα στάδια θανάτου

0

Καρολίνα:Κράτησε τη νεκρή μητέρα της στο σπίτι για να δει τα στάδια θανάτου

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο λόγος που κρατούσε τη νεκρή μητέρα της στο σπίτι ήταν η περιέργειά της για τα στάδια του θανάτου.

384439.1

Στο Ένφιλντ της Καρολίνα, η 69χρονη Σου Χάτζινς κατηγορείται για το αδίκημα της απόκρυψης θανάτου, καθώς κράτησε το άψυχο σώμα της μητέρας της στην οικία της με σκοπό να παρατηρήσει τα στάδια της αποσύνθεσης.
Όλα ξεκίνησα όταν η Χάτζινς πήγε σε γραφείο τελετών για να αναφέρει πως έφυγε από τη ζωή η μητέρα της αλλά δεν γνώριζε που μεταφέρθηκε το πτώμα. Ο υπεύθυνος του γραφείου κηδειών σε έλεγχο που πραγματοποίησε, διαπίστωσε πως κανένα ασθενοφόρο δεν είχε παραλάβει την εν λόγω γυναίκα και κανένα νοσοκομείο δεν είχε δεχτεί πτώμα που να ταιριάζει στην περιγραφή, και έτσι απευθύνθηκε στην αστυνομία.
Όταν η αστυνομία επισκέφθηκε το σπίτι της Χάτζινς, βρήκε το πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ η ίδια δήλωσε πως ήταν περίεργη να παρατηρήσει τα διάφορα στάδια του θανάτου και γι αυτό κράτησε τη νεκρή μητέρα της.
Φυσικά, η 69χρονη συνελήφθη και η δίκη της αναμένεται να γίνει στις 7 Νοεμβρίου.
Οι συγγενείς στις καταθέσεις τους, δηλώνουν πως η Σου προφασιζόταν διάφορες δικαιολογίες για να αποφεύγει επισκέψεις, και στις απροειδοποίητες εμφανίσεις τους στο σπίτι έλεγε πως η μητέρα της κοιμόταν.
Όσο για τους γείτονες είπαν πως είχαν παρατηρήσει τη μυρωδιά αλλά πίστεψαν πως ήταν βλάβη του αποχετευτικού και δεν έδωσαν περαιτέρω σημασία.
Πηγή άρθρου – skai.gr Παράξενα

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here