Καναδάς: Κατέληξε σε λάθος τελευταία κατοικία από λάθος οικογένεια

0

Καναδάς: Κατέληξε σε λάθος τελευταία κατοικία από λάθος οικογένεια

Πιανίστας, του οποίου η τύχη αγνοείται, φαίνεται ότι θάφτηκε από λάθος οικογένεια

386585.1

Σκοτ Κάσνι
Μια οικογένεια στον Καναδά φαίνεται ότι έθαψε τον λάθος άνθρωπο. Το σοβαρό λάθος έγινε γνωστό μόνο όταν ο "πεθαμένος" συγγενής της οικογένειας πέρασε το κατώφλι της οικογενειακής εστίας, υγιέστατος, μήνες μετά… την κηδεία του.
Η καναδική αστυνομία εκτιμά ότι η σορός που θάφτηκε ανήκε στον πιανίστα Σκοτ Κάσνι, 80 ετών, που αγνοείται από τον Αύγουστο και φαίνεται ότι κατέληξε σε λάθος τελευταία κατοικία από λάθος οικογένεια.
Το γραφείο του ιατροδικαστή ανακοίνωσε την εκταφή του σώματος, ώστε να μπορεί να γίνει πλήρης ταυτοποίηση.
Οι φίλοι και η οικογένεια του μουσικού στο Τορόντο λένε ότι αν ήταν ζωντανός, θα είχε γελάσει με την όλη ιστορία, και δεν θα έτρεφε κακία προς την άλλη οικογένεια.
Scott Cushnie has played piano professionally since the 1950s
Ο Σκοτ Κάσνι νεότερος (σε πρώτο πλάνο)
Η φίλη του πιανίστα, Αντρέα Ριντ, είπε στο BBC ότι έλαβε κλήση από την αστυνομία την περασμένη εβδομάδα, εξηγώντας ότι τής είπαν πως πιστεύουν ότι τον βρήκαν – και ότι νομίζουν ότι έχει ταφεί κατά λάθος από μια άλλη οικογένεια.
Η αστυνομία είπε στην κα Ριντ ότι ένας άνθρωπος πέθανε καθοδόν προς το νοσοκομείο τον περασμένο Αύγουστο, και ένας οδηγός ασθενοφόρου τον είδε να πέφτει στο δρόμο. Την ίδια στιγμή, μια άλλη οικογένεια αναζητούσε επίσης το αγαπημένο της πρόσωπο. Η αστυνομία τους κάλεσε να ταυτοποιήσουν το πτώμα στο νεκροτομείο, κάτι που… περιέργως πώς έγινε, και ο Κάσνι κατέληξε σε λάθος κηδεία και σε λάθος τάφο, οπότε αναμένεται "μεταθανάτια μετακόμιση".
Πηγή άρθρου – skai.gr Παράξενα

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here