Καθηγητής υποχρεώνει μαθήτρια να σπάσει το κινητό της με σφυρί για τιμωρία

0

Καθηγητής υποχρεώνει μαθήτρια να σπάσει το κινητό της με σφυρί για τιμωρία

Πολλοί μαθητές και γονείς επιτέθηκαν στον καθηγητή λέγοντας πως επέλεξε τον λάθος τρόπο τιμωρίας της μαθήτριας καθώς θα μπορούσε απλά να το κατάσχει.

385634.1

Με έναν ιδιαίτερα περίεργο τρόπο σκέφτηκε καθηγητής στην Κίνα να τιμωρήσει μια μαθήτρια που την έπιασε να χρησιμοποιεί το κινητό της εν ώρα μαθήματος.
Συγκεκριμένα, ο καθηγητής υποχρέωσε την μαθήτρια να σπάσει το κινητό της τηλέφωνό με ένα σφυρί.
Ένας άλλος εκπαιδευτικός τράβηξε το βίντεο και το δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελπίζοντας να παραδειγματίσει τους μαθητές και να τους αποτρέψει από το να χρησιμοποιούν τα κινητά τους μέσα στις σχολικές αίθουσες.
Στο βίντεο φαίνεται ο καθηγητής να παρακολουθεί την μαθήτρια που τιμώρησε να χτυπάει μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της το κινητό της τηλέφωνο με ένα σφυρί.
Η δημοσιοποίηση του βίντεο άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τη μέθοδο τιμωρίας που ακολούθησε ο συγκεκριμένος καθηγητής.
Πολλοί μαθητές και γονείς επιτέθηκαν στον καθηγητή λέγοντας πως επέλεξε τον λάθος τρόπο τιμωρίας της μαθήτριας καθώς θα μπορούσε απλά να το κατάσχει. Άλλοι πάλι πήραν το μέρος του καθηγητή και είπαν ότι έπραξε σωστά καθώς το σχολείο απαγορεύει στους μαθητές να φέρνουν κινητά στα σχολεία.
Πηγή άρθρου – skai.gr Παράξενα

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here