ΗΠΑ: Έρευνα για κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης στην κορυφή του CBS

0

ΗΠΑ: Έρευνα για κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης στην κορυφή του CBS

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού κολοσσού φίλησε και θώπευσε αρκετές γυναίκες, χωρίς τη συναίνεσή τους.

379639.1

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP
Τα ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του αμερικανικού τηλεοπτικού κολοσσού CBS ξεκίνησαν εσωτερική έρευνα με επίκεντρο της κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου Λέσλι Μουνβς.
Ο ιστότοπος The Hollywood Reporter έγραψε ότι το περιοδικό The New Yorker ετοιμάζεται να δημοσιεύσει σχετικό άρθρο για τον τηλεοπτικό κολοσσό.
Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, το «New Yorker» δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα του άρθρου, το οποίο έγραψε ο Ρόναν Φάροου, ένας από τους δημοσιογράφους που αποκάλυψε το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Ουάινστιν.
Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Λέσλι Μουνβς φίλησε και θώπευσε αρκετές γυναίκες, χωρίς τη συναίνεσή τους. Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε ένα διάστημα άνω των 20 ετών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
«Τα ανεξάρτητα μέλη του ΔΣ του CBS ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν έρευνα για κάθε καταγγελία που αφορά την παραβίαση των εσωτερικών κανονισμών της εταιρείας» τονίζεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο όμιλος.
«Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, που περιλαμβάνει κατηγορίες πολλών δεκαετιών, ο διοικητικό συμβούλιο θα εξετάσει τα συμπεράσματα και θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες» σημειώνεται επίσης.
Αφού πήρε τα ηνία του ομίλου του 2003, ο Λέσλι Μουνβς, ηλικίας 68 ετών, προώθησε πολλά από τα πλέον επιτυχημένα προγράμματά του, όπως το The Big Bang Theory, τα CSI και το Survivor.

Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here