Επικηρυγμένος αστυνομικός από την μαφία… Ράτσας Τζακ Ράσελ (βίντεο)

0

Επικηρυγμένος αστυνομικός από την μαφία… Ράτσας Τζακ Ράσελ (βίντεο)

Ο Poncho, όπως ονομάζεται το δαιμόνιο Τζακ Ράσελ και η «αλάνθαστη μουσούδα» του έχουν εξελιχθεί σε σωστό πονοκέφαλο για την μαφία η οποία μάλιστα και τον έχει επικηρύξει με το ποσό των 5.000 ευρώ.

388077.1

twitter
Σε Φόβο και τρόμο της ιταλικής μαφίας έχει εξελιχθεί ένα 9χρονο Τζακ Ράσελ που δουλεύει για λογαριασμό της ιταλικής δίωξης ναρκωτικών και έχει συμβάλλει καταλυτικά στον εντοπισμό παράνομων ουσιών που ξεπερνούν τους 2 τόνους.
Ο Pocho, όπως ονομάζεται το δαιμόνιο Τζακ Ράσελ και η «αλάνθαστη μουσούδα» του έχουν εξελιχθεί σε σωστό πονοκέφαλο για την μαφία η οποία μάλιστα και τον έχει επικηρύξει με το ποσό των 5.000 ευρώ.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο τετράποδος αστυνόμος φαίνεται πως έχει εντρυφήσει στο «ζειν επικινδύνως» αφού η καθημερινότητα του πλέον περιλαμβάνει θηλυκές σκυλίτσες- κατασκόπους που κατά καιρούς «ρίχνονται» δίπλα του από την Μαφία για να τον αποσπάσουν αλλά ακόμη και δηλητηριασμένα μεζεδάκια, αλλά και για να τον εξολοθρεύσουν.
Στις πρόσφατες αστυνομικές επιτυχίες του Pοcho συγκαταλέγεται ο εντοπισμός 31 κιλών κοκαίνης ενώ παλαιότερα είχε καταφέρει να διακρίνει κοκαίνη αναμειγμένη με γάλα σε σκόνη μέσα σε μπιμπερό.
Επειδή φυσικά ταλέντο δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι, ο ατρόμητος Pocho πάντως δεν ήταν πάντα σκυλί της αστυνομίας.
Κάποτε, ζούσε στο σπίτι ενός γιατρού, και προοριζόταν για σκυλάκι καναπέ μέχρι που ο ιδιοκτήτης του ανακάλυψε ότι πάσχει από αλλεργία στα σκυλιά και τον χάρισε στην Αστυνομία.
Οι τελευταίες του επιτυχίες περιλαμβάνουν την αποκάλυψη 31 κιλών κοκαΐνης, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής ενώ έχει επίσης καταφέρει να εντοπίσει κοκαΐνη «μεταμφιεσμένη» σε γάλα σκόνη μέσα σε μπιμπερό.
Πηγή: Corriere della Serra
Πηγή άρθρου – skai.gr Παράξενα

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here