Ελληνική παρουσία στην FIM Women

0

Ελληνική παρουσία στην FIM WomenΜέλος της Ομοσπονδίας η Μαρία Τσεσμελή

Η FIM Women in Motorcycling Commission (CFM) δημιουργήθηκε το 2006 με αποστολή να αυξήσει τις συμμετοχές του γυναικείου φύλου στο κόσμο των αγώνων της μοτοσυκλέτας και να προσφέρει καλύτερες ευκαιρίες και πιθανότητες. Ακόμη καταβάλει προσπάθειες για τη βελτιώση της συνεργασίας και επικοινωνίας με τα μέλη για την ανάπτυξη του αθλήματος και των δραστηριοτήτων για τις γυναίκες.

Το Όραμα της CFM:

Talent to come first: Με αυτό ως μότο, η FIM Women εστιάζει στην επιλογή των ανθρώπων όχι με βάση το φύλο αλλά βάση των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων τους. Σε έναν βαθμό, αυτό σημαίνει πως οι γυναίκες θα ήταν μέρος του μοτοσυκλετικού κόσμου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ή προώθηση που χρειάζεται. Το μότο της επιτροπής υπογραμμίζει ότι η προώθηση, η μόρφωση και η επικοινωνία αποτελούν βασικές προϋποθέσεις και η ενίσχυση τους είναι απαραίτητη για την απόκτηση περισσότερων ταλέντων. Το να έχουμε περισσότερες γυναίκες σε ηγετικές θέσεις όπως επίσης σε εθελοντικές και επίσημες, είναι κρίσιμο.

Για την επίτευξη αυτού του οράματος η CFM σκοπεύει:

·Να παρουσιάσει όλες τις ευκαιρίες εντός και εκτός του μοτοσυκλετικού κόσμου.

·Να δείξει τα οφέλη στους μετόχους της FIM, του να υπάρχουν περισσότερες γυναίκες.

·Να δημιουργήσει περισσότερα πρότυπα ώστε να εκπαιδεύουν και να προπονούν.

·Nα ενθαρρύνει περισσότερες γυναίκες να μπουν στο κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Η κα.Τσεσμελή αριστερά του κ.Κορέλη στα FIM awards 2017

Πλέον, στα μέλη της FIM Women μετράμε και μια ελληνική συμμετοχή, καθώς η γενική γραμματέας της AMOTOE κα. Μαρία Τσεσμελή επιλέχθηκε από την FIM Women ανάμεσα από πολλές υποψηφιότητες και θα κατέχει μια θέση στην επιτροπή. Το να βλέπουμε ανθρώπους από τη χώρα μας να γνωρίζουν τέτοια καταξίωση στο κόσμο της μοτοσυκλέτας μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και ευχόμαστε στη κα. Τσεσμελή καλή σταδιοδρομία.

Πηγή άρθρου – motomag.gr το Νο1 Ελληνικό περιοδικό μοτοσυκλέτας

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here