Δείτε και ακούστε μια μοναδική Toyota Supra (Video)

0

Στον μαγικό κόσμο των βελτιωμένων η Toyota Supra κατέχει την δική της ξεχωριστή και ιδιαίτερη θέση. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς κάθε φορά που θα βρει μία από αυτές στον διάβα του, αφού όσα χρόνια και αν περάσουν η αποδοχή και οι αντιδράσεις του κοινού παραμένουν ίδιες.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Η 4η γενιά του ιαπωνικού coupe ήταν αδιαμφισβήτητα όχι μόνο η πιο επιτυχημένη εμπορικά αλλά επί της ουσίας και εκείνη που έκανε το όνομα Supra διάσημο σε όλο τον κόσμο. Πολλές γενιές γαλουχήθηκαν “πειράζοντας” το κουπέ της Toyota που έμεινε στην παραγωγή από το 1993 μέχρι και το 2002, είτε στην πραγματικότητα, ειτε κοιτάζοντας μία… οθόνη αφού η Supra υπήρξε star σε ουκ ολίγα video games.

Ο θρύλος που έχει δημιοργηθεί γύρω από το όνομα του ιαπωνικού coupe, με την 4η γενιά του να βρίσκεται ως γνωστό υπό εξέλιξη (σε συνεργασία με την BMW), οφείλεται και στον εν σειρά κινητήρα των τριών λίτρων και δύο turbo που σήκωνε και σηκώνει ακόμη “άπειρο” πείραγμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και να ακούσετε και εσείς μία Toyota Supra που έδωσε το “παρών” σε συνάντηση φτιαγμένων στο Birmingham της Αγγλίας αλλά και να παρατηρήσετε και εσείς τις αντιδράσεις του κοινό σε κάθε πάτημα του γκαζιού του οδηγού της. Προσοχή μόνο στα ηχεία σας…


Πηγή άρθρου – newsauto.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here