Γαλλία: Άνδρας κρατά δύο ομήρους στο Παρίσι, μια έγκυος ανάμεσά τους

0

Γαλλία: Άνδρας κρατά δύο ομήρους στο Παρίσι, μια έγκυος ανάμεσά τους

Η αστυνομία αναφέρει ότι σε αυτό το στάδιο το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία

375898.1

Ένας άνδρας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει όπλο, κρατάει δύο ομήρους σε επιχείρηση με ηλεκτρονικά στο δέκατο διαμέρισμα του Παρισίου, σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ανάμεσα στους ομήρους βρίσκεται και μια έγκυος γυναίκα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ειδικές δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής αν και σύμφωνα με δηλώσεις των αρχών το περιστατικό προς το παρόν δεν φαίνεται να είναι τρομοκρατικό.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας Ιβ Λεφέμπρ, ανέφερε ότι ο δράστης αρχικά χτύπησε ένα άτομο το οποίο όμως κατάφερε να δραπετεύσει.
Συμπλήρωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να ξεκινήσει μια διαπραγμάτευση με τον δράστη.
Ο Λεφέμπρ ενημέρωσε ότι ο επιτιθέμενος, ο οποίος φαινόταν να έχει ένα ψεύτικο όπλο, έριξε επάνω στους δύο ομήρους του βενζίνη.
Δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την ηλικία, την εμφάνιση ή την εθνικότητα του δράστη αλλά η πηγή της αστυνομίας είπε ότι ζήτησε να επικοινωνήσει με την ιρανική πρεσβεία ώστε να μεταφέρουν ένα μήνυμά του στη γαλλική κυβέρνηση.
Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο δράστης ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του μια βόμβα και ένα όπλο. Λένε επίσης ότι έχει τραυματίσει σοβαρά έναν όμηρο και ότι έχει έναν συνεργάτη που βρίσκεται εκτός του σημείου της ομηρίας.

BREAKING: Hostages taken in Paris, France – number unknown at this time. pic.twitter.com/dSzwKanxCu

— Breaking News Global (@BreakingNAlerts) June 12, 2018

Here is the location of the hostage taking in the 10th Arrondissement of Paris, france. (Photo: @francebleu) pic.twitter.com/DFJ8CPfTCI

— BreakingNNow (@BreakingNNow) June 12, 2018

MORE: Pregnant woman among #Paris hostages – reports https://t.co/IzBufptr37 pic.twitter.com/BYTpMVRfYT

— RT (@RT_com) June 12, 2018


Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here