Βιετνάμ: Η Χρυσή Γέφυρα του Ντα Ναγκ στηρίζεται σε δύο γιγάντια χέρια (Vid)

0

Βιετνάμ: Η Χρυσή Γέφυρα του Ντα Ναγκ στηρίζεται σε δύο γιγάντια χέρια (Vid)

Αιωρούμενη πάνω από 1.400 μέτρα από το επίπεδο της θαλάσσης, η γέφυρα μοιάζει να συγκρατείται από δύο χέρια που αναδύονται από τους λόφους.

379739.1

Πηγή: Τwitter
Φοβάστε τα μεγάλα ύψη; Η σκέψη του να σταθείτε σε μια γέφυρα που αιωρείται αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος σας ταράζει;
Στο Βιετνάμ μπορείτε να αισθανθείτε ασφάλεια, χαζεύοντας το μαγευτικό τοπίο, καθώς η διάσημη "Χρυσή Γέφυρα του Ντα Ναγκ" στους λόφους Μπα Να στηρίζεται σε δύο στιβαρά γιγάντια τσιμεντένια χέρια.
Αιωρούμενη πάνω από 1.400 μέτρα από το επίπεδο της θαλάσσης, η γέφυρα μοιάζει να συγκρατείται από δύο χέρια που αναδύονται από τους λόφους. Κατά μήκος του μήκους 150 μέτρων διαδρόμου της γέφυρας είναι φυτεμένα χρυσάνθεμα lobelia, δίνοντας μια μωβ «ραφή» στην κατασκευή.

#GoldenBridge (#BaNaHills, #DaNang #Vietnam)
Gracias @architecturedose
.#CATALOGOARQUITECTURA
Por: @germansalasarq (#SanIsidro #BuenosAires)
.
Te invitamos a seguir a @casashousesarq
. pic.twitter.com/5xL2fddmL4

— CatalogoArquitectura (@arqcatalogoarq) July 30, 2018

Η κατασκευή της «Χρυσής Γέφυρας» είναι μέρος του ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων πρότζεκτ για την υποδοχή των απειράριθμων τουριστών στη χώρα (Το 2009, άγγιξαν τα 3,77 εκατομμύρια, και από τότε κυμαίνονται σε παρόμοια επίπεδα κάθε χρόνο.).
Η γέφυρα εγκαινιάστηκε στις αρχές Ιουνίου και είναι η τελευταία προσθήκη στον κήπο Θιέν Θάι στην τουριστική περιοχή των Λόφων Μπα Να και του θερέτρου που φέρει το ίδιο όνομα.
Το θέρετρο δημιουργήθηκε το 1919. Κάποτε, το κοσμούσαν περίπου διακόσιες βίλες. Σήμερα, καυχιέται για διάφορες ατραξιόν: το «Γαλλικό Χωριό» είναι εμπνευσμένο από παλιές γαλλικές βίλες και διαθέτει πλατεία, εκκλησία, ξενοδοχεία.
Αξίζει να αναφερθεί πως το Βιετνάμ είναι διεθνής τουριστικός προορισμός ήδη από τη δεκαετία του '90, με πλήθος προτάσεων που μπορούν να συνθέσουν μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία για τον κάθε επισκέπτη


Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here