«Βελούδινη» απομάκρυνση Καπάκη σχεδιάζει η κυβέρνηση

0

«Βελούδινη» απομάκρυνση Καπάκη σχεδιάζει η κυβέρνηση

Η αποχώρηση του κ. Καπάκη αναμένεται να γίνει «μαλακά», στο πλαίσιο ευρύτερης αναδιοργάνωσης της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, και αφού «καταλαγιάσει το θυμικό», σύμφωνα με πληροφορίες.

379651.1 Την απομάκρυνση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη, αλλά δια της πλαγίας οδού, σχεδιάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να διαχειριστεί πολιτικά την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική που στοίχισε την ζωή σε τουλάχιστον 88 ανθρώπους.
Η αποχώρηση του κ. Καπάκη αναμένεται να γίνει «μαλακά», στο πλαίσιο ευρύτερης αναδιοργάνωσης της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στον απόηχο της δήλωσης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να υιοθετήσει την πολιτική των «αποκεφαλισμών».
Οι απαραίτητες ενέργειες θα γίνουν «όταν καταλαγιάσει το θυμικό», σημείωσαν πηγές.
Το θέμα του κ. Καπάκη τέθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, με έμφαση στους χειρισμούς του, τι θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα, και τον συντονισμό που υπήρξε ανάμεσα σε διάφορες Αρχές και σώματα ασφαλείας.
Στο συμβούλιο οι υπουργοί εξέφρασαν επίσης την αγωνία τους και τις προτάσεις τους για το τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα.

Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here