Αποκαλυπτήρια για το νέο μονοθέσιο της Ferrari

0
To νέο μονοθέσιο της Ferrari υιοθετεί τη λύση του αμφιλεγόμενου πτερυγίου που κυριαρχεί πάνω από το κάλυμμα του υβριδικού συνόλου και παραπέμπει σε… καρχαριοειδές
 • Ferrari SF70H - Φωτογραφία 1
 • Ferrari SF70H - Φωτογραφία 2
 • Ferrari SF70H - Φωτογραφία 3
 • Ferrari SF70H - Φωτογραφία 4
 • Ferrari SF70H - Φωτογραφία 5
 • Ferrari SF70H - Φωτογραφία 6

Προηγούμενες φωτογραφίες Επόμενες φωτογραφίες 6 φωτογραφίες
Τις ελπίδες επιστροφής της Ferrari στην κορυφή της Formula 1 καλείται να μετουσιώσει σε αποτελέσματα και μάλιστα νικηφόρα το νέο μονοθέσιο της Scuderia το οποίο αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου των χειμερινών ελεύθερων δοκιμών.

Με την κωδική ονομασια SF70H, το νέο μονοθέσιο της Ferrari ακολουθεί τις προδιαγραφές του 2017 όπως άλλωστε και το χαρακτηριστικό πλέον «πτερύγιο καρχαρία» το οποίο κυριαρχεί πάνω από το κάλυμμα του υβριδικού συνόλου.

Πέρα από τις λιγότερο ή περισσότερο εμφανείς αεροδυναμικής φύσεως αλλαγές στον σχεδιασμό του μονοθεσίου, αναβαθμισμένη επιστρέφει και η διάταξη της ανάρτησης, όπως άλλωστε και οι πλήμνες των τροχών ώστε το έργο των μηχανικών κατά τη διαδικασία αλλαγής ελαστικών να είναι πλέον πιο εύκολο.

Στους κανονισμούς του 2017 έχει προσαρμοστεί και η υβριδική μονάδα ισχύος. Αρκετά από τα επιμέρους τμήματα του κινητήριου συνόλου έχουν ανασχεδιαστεί, ωστόσο, δεν λείπουν εκείνα που μεταφέρονται αυτούσια από τον κινητήρα του 2016.

Σύμφωνα με την ίδια την ιταλική ομάδα, σημαντική πρόοδο έχει παρουσιάσει η απόδοση του νέου κινητήρα που φέρει την κωδική ονομασία 062 σε συνθήκες που απαιτούν τη μέγιστη συνδυαστική ισχύ του.

Να θυμίσουμε πως το 2017 θα δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες να εξελίσσουν με σχετική ελευθερία κατά τη διάρκεια της σεζόν τα κινητήρια σύνολα, ενώ αυξημένη κατά 5% είναι και η μέγιστη ποσότητα καυσίμου με την οποία θα εφοδιάζονται τα μονοθέσια πριν την έναρξη κάθε αγώνα (από 100 σε 105 κιλά).

Όπως προαναφέραμε, οι υποχρεώσεις της Scuderia Ferrari ξεκινούν την Δευτέρα 27/2 από την πίστα της Βαρκελώνης, όπου και θα διεξαχθεί ο πρώτος κύκλος των χειμερινών δοκιμών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.


Πηγή άρθρου – auto.in.gr Formula1

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here