Ανακαίνιση κατοικίας: Γιατί το σπίτι σου αλλάζει όπως και εσύ!

0

Ανακαίνιση κατοικίας: Γιατί το σπίτι σου αλλάζει όπως και εσύ!

Το σπίτι «ζητάει». Αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικιών, αφού το πέρασμα του χρόνου φθείρει τα ακίνητα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Η ανακαίνιση, ιδιαίτερα σε παλαιότερες κατοικίες, είναι επιβεβλημένη από κάποιο σημείο και μετά, είτε αυτές χρησιμοποιούνται για ιδιοκατοίκηση, είτε για εκμετάλλευση

384381.1

Ποιος δεν θέλει να ζει σε ένα όμορφο, φιλόξενο, εκσυγχρονισμένο και ασφαλές σπίτι; Και ποιος δεν επιθυμεί το βέλτιστο όφελος, εάν μισθώνει μία κατοικία, ακόμη και βραχυχρόνια (τύπου Airbnb);
Για την ανακαίνιση ακινήτων, η Alpha Bank δίνει λύση με το στεγαστικό πρόγραμμα «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας», το οποίο προσφέρεται με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και γρήγορη εκταμίευση. Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τα έξοδα των εργασιών που απαιτούνται, προκειμένου να αναβαθμίσει κάποιος ένα σπίτι λειτουργικά και αισθητικά, δίνοντας τη δυνατότητα να ολοκληρωθούν οι εργασίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η γρήγορη εκταμίευση των χρημάτων αποτελεί ένα από τα «ατού» του προγράμματος, ιδιαίτερα για τους ιδιοκτήτες που αξιοποιούν ακίνητα μέσω βραχυχρόνιων μισθώσεων για τη φιλοξενία ξένων επισκεπτών μέσα από τις σχετικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες, όπως η Airbnb, η HomeAway, η Booking κλπ. Η ζήτηση για επιπλωμένα διαμερίσματα στην Ελλάδα αυξάνεται, το ίδιο όμως και οι απαιτήσεις των τουριστών για προσεγμένους χώρους και υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες.
Είναι ενδεικτικό ότι το 2017 παρουσιάστηκε αυξημένη δραστηριότητα στις επισκευές και ανακαινίσεις ακινήτων, καθώς και αυξανόμενο ενδιαφέρον από ιδιοκτήτες για τουριστικές μισθώσεις, ενώ και εφέτος καταγράφεται ενδιαφέρον για επισκευαστικά δάνεια.
Το «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας» έχει ιδιαίτερα ευέλικτους και ευνοϊκούς όρους. Ενδεικτικά, για εργασίες μικρής έκτασης, με προϋπολογισμό από 5.000 έως 15.000 ευρώ, δεν απαιτείται προσημείωση του ακινήτου, με αποτέλεσμα να μειώνονται σημαντικά ο χρόνος και τα έξοδα εκταμίευσης. Το δάνειο χορηγείται σε δύο ισόποσες δόσεις και η διάρκεια αποπληρωμής κυμαίνεται από τρία έως και οκτώ χρόνια. Για εργασίες μεγαλύτερης έκτασης, έως 40.000 ευρώ, το δάνειο χορηγείται με προσημείωση και η διάρκεια εξόφλησης μπορεί να ανέλθει σε έως και 20 έτη.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα περιόδου χάριτος έως και έξι μηνών, με καταβολή των αναλογούντων τόκων για το διάστημα που εκτελούνται οι εργασίες και τα έξοδα είναι αυξημένα. Μάλιστα, η Alpha Bank προσφέρει και δυνατότητα προεξόφλησης του δανείου, μερικώς ή ολικώς, χωρίς καμία επιβάρυνση.
Tέλος, το στεγαστικό πρόγραμμα «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας» συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus. Έτσι, για κάθε 1 ευρώ δανείου, οι δικαιούχοι κερδίζουν 2 Bonus πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν στο δίκτυο των 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα της Alpha Bank, στο τηλέφωνο 210 326 0000 και στο www.alpha.gr.
Πηγή άρθρου – skai.gr Οικονομία

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here