Ένα Ford Mustang GT με 690 ίππους

0

H γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Wolf Racing αναλαμβάνει να μετατρέψει το Ford Mustang GT σε ένα πραγματικό «θηρίο» των δρόμων. Και μάλλον το καταφέρνει με έναν άκρως επιτυχημένο και εντυπωσιακό τρόπο.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

To δημοφιλές pony car συνεχίζει να πουλάει στην ευρωπαϊκή αγορά, όντας ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα στην κατηγορία του, γεγονός που ιντριγκάρει τους απανταχού βελτιωτές, κάνοντάς το ιδιαίτερα δημοφιλές.Ένας από αυτούς είναι και η Wolf Racing, που αποφάσισε να «πουσάρει» το αμερικάνικο μοντέλο και πιο συγκεκριμένα την έκδοση GT.

Πιο συγκεκριμένα οι τεχνικοί του οίκου βελτιώσεων τοποθέτησαν ένα μηχανικό υπερσυμπιεστή, με αποτέλεσμα ο πεντάλιτρος V8 κινητήρας να αποδίδει τώρα 690 ίππους και 80,5 kgm ροπής (+240 ίπποι και 26,6 kgm σε σχέση με την έκδοση παραγωγής). Ανάλογες είναι και οι επιδόσεις, με το 0-100 km/h να επιτυγχάνεται σε λιγότερο από 4,0 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 km/h. Εκτός των παραπάνω βελτιώσεων το συγκεκριμένο Mustang GT διαθέτει ανοξείδωτη εξάτμιση με μεγαλύτερες απολήξεις 114 mm και ενεργό σύστημα ήχου, coilover ανάρτηση, καθώς και φαρδύτερα ελαστικά, τοποθετημένα σε ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών.

Τέλος, για τον όποιο ενδιαφερόμενο, αναφέρουμε ότι η παραπάνω βελτίωση κοστίζει, στη γερμανική αγορά, κοντά στα €19.000.

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here